Om oss

Malerfirma i Oslo

Hvem er vi ?

Malertjenester Oslo er et lokalt malerfirma som utfører maleroppdrag i Oslo og omegn. I jungelen av malerfirmaer skiller MalertjenesterOslo seg ut som en unik aktør. Vi forstår at et malerfirma ikke bare handler om å male vegger – det handler om å skape varige resultater av høyeste kvalitet. Vi legger vi ekstra vekt på å levere produkter som står seg over tid. Vi setter kvalitet i fokus ved å velge materialer nøye og sikre at grunnarbeidet utføres i samsvar med de beste praksisene og produktanvisninger. Samarbeidet med pålitelige leverandører som sitter på det siste innen tekniske løsninger, gir oss muligheten til å tilby uovertruffen kvalitet i alle aspekter av prosjektet. Vår visjon er å tilby mer enn bare malertjenester – vi streber etter å skape en god kundeopplevelse. Vårt dedikerte team av fagfolk er alltid klare til å levere kompetanse og god service, slik at hver kunde oppnår det beste resultatet for sin investering. Som et allsidig malerfirma og som en del av DBP Gruppen tar vi hele jobben for deg. Ta kontakt med oss i dag for tilbud på ditt malerarbeid.

Hva gjør oss unike?

Vi setter en fast kontaktperson til disposisjon gjennom hele prosjektet for å sikre effektiv kommunikasjon og ivareta dine individuelle behov og ønsker. Å ha en dedikert partner er viktig, og vi er her for å gjøre hele maleropplevelsen sømløs for deg. Du kan være trygg på at vi holder våre løfter og leverer som avtalt. Vi tror på rettferdig prising og tilbyr konkurransedyktige priser for alle dine malerbehov. Vår gjennomsiktighet og ærlighet i pristilbudet gjenspeiler vårt ønske om å bygge tillit og gi deg verdi for pengene. Våre gode referanser fra fornøyde kunder taler for vår suksess, og vi ønsker å være din foretrukne malerpartner. Vi har opparbeidet oss et godt rykte gjennom årene, og vi streber alltid etter å overgå forventningene til våre kunder. Din tilfredshet er vårt hovedmål, og vi vil gjøre alt i vår makt for å være den malerpartneren du stoler på og velger gang på gang.

Hva sier våre kunder?

“Hei. Takk for god hjelp. Jobben er gjort og fint ble det. Gutta var utrolig hyggelige.”

Barbro Berger – Oslo

“Jeg er strålende fornøyd med malerarbeider som ble utført i leiligheten min i Oslo. Både når det gjelder service og kvaliteten på resultatet. Det gikk raskt og oppfølgingen var god.”

Fanny – Oslo

Kontakt oss..


Hvorfor velge oss til ditt maleroppdrag?

Med erfarne malere som har lang erfaring, er vi stolte av å levere håndverk av høyeste kvalitet. Våre meget gode referanser i Oslo taler for seg selv, og vi ser frem til å legge til ditt prosjekt til vår liste av vellykkede og fornøyde kunder. Velg oss for profesjonalitet og pålitelighet. Les mer om oss