Maling av trapper

Oslo - Maling av trapp

Maling av trapp enkelt & stilig

Ønsker du å gi trappene i hjemmet ditt en ny glød? Vårt malerfirma er her for å gjøre oppussingsdrømmene dine til virkelighet! Maling av trapper er en enkel og stilig måte å forfriske rommet på, og vi står klare til å levere profesjonelle tjenester for å oppnå det perfekte resultatet. Vi tar oss av alt fra A til Å. Før vi starter malingen, sørger vi for grundig forberedelse av trappene. Fjerning av gammel maling om eller belegg om det er behov for dette, rengjøring av støv og skitt – vi tar oss av alt det nødvendige for å sikre en jevn overflate. Vi tar ansvar for å beskytte omkringliggende områder. Maskeringstape og beskyttelsesmaterialer er en selvfølge for å hindre malingssprut og sikre et ryddig arbeidsområde. Kontakt oss for tilbud på maling av din trapp.

Hvorfor velge oss?

Vår malervirksomhet har lang erfaring og ekspertise innen maling av trapper. Vi har håndtert en rekke prosjekter og kan tilpasse våre tjenester etter dine unike behov. Vi legger stor vekt på grundig forberedelse før maling. Fjerning av gammel maling, rengjøring, og reparasjon av eventuelle skader er en integrert del av vårt arbeid for å sikre en jevn og holdbar overflate. Vi bruker kun kvalitetsmaterialer som gir et varig og estetisk tiltalende resultat. Fra grunning til toppstrøk velger vi maling og forseglingsprodukter som tåler daglig slitasje og gir optimal beskyttelse. Våre erfarne malere gir deg rådgivning om fargevalg og stiler som passer til din smak og innredning. Enten du foretrekker en moderne kontrast eller en klassisk matchende nyanse, veileder vi deg gjennom prosessen. Våre erfarne håndverkere sikrer en jevn og nøyaktig påføring av malingen. Vi bruker riktige teknikker for å oppnå et imponerende sluttresultat.

Hva sier våre kunder?

“Hei. Takk for god hjelp. Jobben er gjort og fint ble det. Gutta var utrolig hyggelige.”

Barbro Berger – Oslo

“Jeg er strålende fornøyd med malerarbeider som ble utført i leiligheten min i Oslo. Både når det gjelder service og kvaliteten på resultatet. Det gikk raskt og oppfølgingen var god.”

Fanny – Oslo

Kontakt oss..


Hvorfor velge oss til ditt maleroppdrag?

Med erfarne malere som har lang erfaring, er vi stolte av å levere håndverk av høyeste kvalitet. Våre meget gode referanser i Oslo taler for seg selv, og vi ser frem til å legge til ditt prosjekt til vår liste av vellykkede og fornøyde kunder. Velg oss for profesjonalitet og pålitelighet. Les mer om oss