Maling av stue

Oslo - Maling av stue

Hva må du tenke på når stuen skal males?

Første skritt er å velge riktig farger. Utforsk virkningen av farger og skap en atmosfære som passer din stil. Enten det er beroligende blått eller energisk rødt, kan riktig fargevalg gi rommet ditt det ønskede uttrykket. Malingen du velger er avgjørende. Lær hvordan du velger riktig malingstype for langvarig skjønnhet. Enten du trenger slitesterke alternativer eller varige nyanser, er kvaliteten viktig for et godt resultat. Vi har malere i Oslo klare for oppdrag på kort varsel. Trenger du hjelp til «maling av stue» eller andre maleroppdrag? Vi utfører de aller fleste maleroppdrag både innvendig og utvendig. Vi har meget konkurransedyktige priser og mange fornøyde referansekunder i området. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Hva er prisen på å male stuen?

Å male en stue kan variere i kostnad avhengig av flere faktorer som størrelse, ønsket fargepalett, og eventuelle forberedelser som er nødvendige. Gjennomsnittlig koster profesjonell malingstjeneste i Norge mellom 500 og 1000 kr per kvadratmeter. For en standard stue på 20 kvadratmeter, kan kostnadene derfor ligge mellom 8 000 og 16 000 kr. Dette inkluderer vanligvis maling, materialer og arbeidskraft. Hvis du gjør jobben selv, kan kostnadene reduseres betydelig, men det er viktig å investere i kvalitetsmaling og riktige forberedelser for et varig resultat.

Hva sier våre kunder?

“Hei. Takk for god hjelp. Jobben er gjort og fint ble det. Gutta var utrolig hyggelige.”

Barbro Berger – Oslo

“Jeg er strålende fornøyd med malerarbeider som ble utført i leiligheten min i Oslo. Både når det gjelder service og kvaliteten på resultatet. Det gikk raskt og oppfølgingen var god.”

Fanny – Oslo

Kontakt oss..


Hvorfor velge oss til ditt maleroppdrag?

Med erfarne malere som har lang erfaring, er vi stolte av å levere håndverk av høyeste kvalitet. Våre meget gode referanser i Oslo taler for seg selv, og vi ser frem til å legge til ditt prosjekt til vår liste av vellykkede og fornøyde kunder. Velg oss for profesjonalitet og pålitelighet. Les mer om oss